480 94 700

Hovedimportør av Jensen flishuggere i Norge

Vi leverer maskiner til både private bedrifter og offentlig sektor, i hele landet. Ta kontakt for tilbud

Send forespørsel

Jensen traktormonterte huggere

Jensen huggere på hjul

Jensen huggere på belter

Jensen trommelhuggere

Jensen stubbefresere

Alle produkter fra Jensen

Lemken

Edsby Huggen

Historien Om oss

I 1980 startet vi med rugeeggproduksjon for Samvirkekylling i nytt hønsehus på Røne Gård i Løten. Det var viktig med god tilgang på varme, og det ble bygget nytt flisfyringsanlegg med kapasitet for å dekke hele gårdens varmebehov. Også gårdsverksted og korntørke skulle fyres. Det ble til sammen lagt ned 120 m fjernvarmerør.

 

For å produsere flis nok til å dekke varmebehovet, ble det gått til innkjøp av en svensk flishugger av merke Edsbyhuggen. Maskinen var den første i Norge, og interessen for denne solide flishuggeren var stor. Med litt hjelp til markedsføring, ble det levert ca. 80 maskiner i de neste 10 årene. Dette var i etterkant av den såkalte ”oljekrisa”, og desember 1980 kan Nationen fortelle at det var installert 150 flisfyringsanlegg de sist 2 – 3 årene.

 

Men behovet endret seg, og kommuner, vegvesen og andre etterspurte flishuggere med egen motor for transport etter bil. Vi startet med import av TP flishuggere fra Danmark i 1989. De kommende 8 årene leverte vi nærmere 100 maskiner av dette merke.

 

I 1997 skiftet vi leverandør, og ble eneimportør for Jensen Holzhackmachinen ved Flensburg i Nord – Tyskland. De har lang erfaring i konstruksjon av flishuggere, og den første ble laget i 1884. Jensen er ledende produsent av denne type maskiner i Europa, og har et meget stort modellutvalg.

 

Jensen er i dag vårt hovedprodukt når det gjelder flishuggere, og vi har fornøyde kunder over hele Norge.

Last ned kataloger

Våre annonser på finn.no

Hva kan vi gjøre for deg?

Har du spørsmål om våre produkter, fyll ut kontaktskjemaet og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Du kan også få tak i oss på telefon og e-post.

Hjemmeside opprettet av